Automatisering van commissie facturatie in gebruik genomen

Geplaatst op Geplaatst in Geen categorie

Voor een opdrachtgever in de logistieke branche heeft Flincq de automatisering van de commissie facturatie tussen principaal en agenten gerealiseerd. Dit bouwt voort op een al eerder succesvol afgerond project waarbij de administratie met agenten wereldwijd omgezet is van een rekening courant naar een debiteuren / crediteuren verhouding met volledige geautomatiseerde vrachtfacturatie. Doelstelling van beide projecten zijn efficiëntie en controle; op juistheid van de kosten, volledigheid van de opbrengsten en tijdige collectie van inkomsten. Deze automatisering heeft sterk bijdragen aan de lagere workload; zowel door het voorkomen van incorrecte facturatie als door het verlagen van de administratieve handelingen en het inbouwen van de controlewerkzaamheden. Flincq begeleidt projecten van kop tot staart; de nieuwe werkwijze is geborgd in de organisatie door middel van training en begeleiding van het team en het continu monitoren van de kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *