Waarom Flincq

Betrokkenheid, flexibiliteit en Value for Money

Flincq bouwt op een zeer uitgebreide werkervaring, die we binnen onze praktijk hebben opgedaan. Wij hebben een internationaal trackrecord met alle mogelijke aspecten van (financiële) dienstverlening en beantwoording van organisatievraagstukken, van werkvloer tot bestuurskamer.

Flincq onderscheidt zich door:

  • Oplossingen daadwerkelijk operationeel te maken en te borgen
  • Een concurrerende tariefstelling
  • Een no nonsense advies benadering

Onze aanpak kenmerkt zich door daadkracht in combinatie met visie en een degelijke analyse.

Wij bieden een pragmatische en doordachte aanpak met gevoel voor de betrokken personen en hun belangen. Wij willen begrijpen hoe de onderneming in elkaar steekt en wat er speelt om vervolgens samen met de organisatie opzoek te gaan naar de oplossing.

Wij staan voor onafhankelijke, deskundige en slagvaardige ondersteuning.

Wij zijn Flincq

Flincq adviseert en realiseert!

Flincq is in 2007 opgericht met als visie hun opdrachtgevers echt te helpen. Flincq gaat verder dan een adviserende rol. Flincq realiseert daadwerkelijk een oplossing en zorgt dat de organisatie zelfstandig verder kan. Met zeer gedreven teams voert Flincq diverse projecten uit op het gebied van financiële en organisatorische vraagstukken, herstructurering en recovery.

Denk bijvoorbeeld aan het uitrollen van verbeter- & transitieprogramma's en financiële procesoptimalisaties, realiseren van ondernemingsplannen, Purchase to Pay en Order to Cash procesinrichtingen en het begeleiden van DGA's en MKB directies in bijzondere trajecten.

De teams worden door onze opdrachtgevers gewaardeerd vanwege ruime ervaring en daadkrachtige begeleiding van transformatieprogramma's. Ook worden zij gevraagd om de doortastendheid en de nuchtere benadering in besluitvormingstrajecten.

Samenwerking

Wij werken samen met verschillende solution providers

Flincq werkt samen als implementatiepartner met leveranciers zoals Basware op het gebied van bijvoorbeeld credit management, waardoor procesinrichting en -verbetering daadwerkelijk vorm kan krijgen. Wij hebben samen met Basware de systemen Basware Fast Scan, Basware IP, Basware CloudScan en Basware Alusta bij diverse organisaties geïmplementeerd.

 

Werken bij Flincq

Ben jij ook Flincq?

Ben jij Flincq genoeg om ons team te komen versterken? Flincq is altijd op zoek naar Toptalent. Onze voorkeur gaat uit naar jonge afgestudeerde enthousiaste kandidaten met 0-5 jaar werkervaring. Daarnaast zoeken wij voor de rol van projectleider naar senior adviseurs met aantoonbare ervaring op dit gebied. 

Ook hebben we regelmatig te maken met een vraag naar tijdelijke ondersteuning van ons team. Wij maken hiervoor gebruik van een pool van zelfstandige consultants die ons team tijdelijk komen versterken.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV met motivatie naar info@flincq.nl. Wij nemen contact met je op voor een eerste gesprek. Een referentie helpt om je sollicitatie kracht bij te zetten.

Interesse

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard Dobbe (06-14 95 49 25) of Carlo Zwinkels (06-14 95 52 48)