Live-gang SelfBilling 13 december 2017 – Utrecht

Geplaatst op Geplaatst in Geen categorie

Ja! Onze opdrachtgever is live met Selfbilling voor honderden inhuurprofessionals. Vanaf heden verzorgt niet de leverancier de factuur, maar onze opdrachtgever zelf. Dit doet de opdrachtgever op basis van de goedgekeurde uren, die resulteren in een verzamelfactuur per maand. Naast het versturen van de factuur, vervalt het boeken, controleren en goedkeuren van de factuur. Door het vervallen van deze activiteiten wordt de administratieve last van zowel onze opdrachtgever als van de leverancier van inhuurprofessionals aanzienlijk verminderd. Tot slot wordt na goedkeuring van de uren direct een financiële boeking uitgevoerd, waardoor de financiële prestatie eerder zichtbaar wordt in de boekhouding. Kortom, onnodige administratie is verleden tijd. Wil je weten of Selfbilling ook voordelig is voor jou organisatie? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *