Succesvolle uitrol P2P project – december 2017 Rotterdam

Geplaatst op Geplaatst in Geen categorie

Voor een internationaal opererend bedrijf actief in de scheepvaart heeft Flincq succesvol het Purchase to Pay proces voor logistieke kosten opnieuw ingericht, verbeterd en geautomatiseerd. Samen met de opdrachtgever is een nieuwe werkwijze opgezet, met als doel eerder inzicht te verkrijgen in de logistieke kosten en om de grip op deze kosten te verhogen. De kosten worden nu volledig geautomatiseerd geschat op basis van logistieke data. Flincq was ook betrokken bij de intern gebouwde en opgeleverde IT-module die de nieuwe werkwijze mogelijk maakt. Bij de succesvolle implementatie van de nieuwe werkwijze waren circa 100 verschillende partijen wereldwijd betrokken. Na het afronden van fase 1 volgt medio 2018 fase 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *